Användarvillkor

Företagsinformation

 • Vi är etablerade i Sverige. Vårt organisationsnummer är: 961111-2534
 • E-postadress Kontakt@unlimiteckicks.se
 • Postadress: Vävaregatan 12, 261 37 Landskrona, Sverige
 • Momsregistreringsnummer: SE961111253401

 

Köpvillkor 

Dessa villkor reglerar din användning av och köp från Unlimitedkicks.se.
Följande villkor gäller alla beställningar som görs av kund (nedan kallad "du, dig eller kund"). Genom att göra ett köp från eller använda webbplatsen har du godkänt dessa villkor och ingått ett bindande avtal med Unlimitedkicks.

På vår webbsida hänvisar termerna "vi, våra, vårt och oss" till Unlimitedkicks.

Genom att slutföra en beställning godkänner och förbinder du dig att följa villkoren som anges i detta avtal i sin helhet. Villkor eller delar därav i detta avtal som avviker från tvingande lagstiftning är utan verkan i den mån avvikelsen inte är till förmån för kunden. 

Alla våra produkter är 100% autentiska. Produkter som kommer in till oss går genom en noggrann inspektion av vår personal innan den läggs upp på vår webbplats Unlimitedkicks.se. 

 

Retur

Vid köp av varor på UnlimitedKicks.se har du som kund 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vi mailar en returfraktsedel till dig som du kan skriva ut.

Kunden debiteras 118 SEK för returfrakt samt att kunden debiteras en administrationsavgift på 199 SEK

Produkten som du returnerar måste skickas i en yttre låda för att skydda skolådan. Ifall varan eller skolådan har tagit emot skada kommer du debiteras en avgift på 400 SEK. Beloppet dras i samband med återbetalningen. 

Produkten måste vara i exakt samma skick som den levererades och med originalförpackning och etiketter. Om produkten inte är i samma skick när vi tar emot produkten skickas den tillbaka till den adress vi skickade till när produkten köptes.

När vi tar emot den returnerade artikeln inspekterar vi varorna innan vi behandlar återbetalningen. När vår inspektion är klar så kommer en återbetalning att utfärdas tillbaka till din ursprungliga betalningsmetod inom 10 arbetsdagar efter mottagandet av din retur. När din återbetalning har behandlats skickas en återbetalningsbekräftelse till den e-postadress som du angav vid utcheckningen.

Var uppmärksam på att det alltid är kundens ansvar att returen kommer tillbaka till oss. 

OBS! Följande produkter har inte kunden rätt att returnera 

 • Förbeställda produkter som har köpts in efter kundens förfrågan.

   Leverans

   Leveranstid för beställningar är ca 1-2 arbetsdagar. Mottagna beställningar under helger skickas Måndagen därpå. 

   Vi använder oss av främst Postnord inom Sverige. Paket levereras oftast till närmaste ombud.

   Så fort din order har lämnat oss får du ett spårningsnummer på mail. Med detta spårningsnummer kan du spåra och hämta ut ditt paket.

   Om kunden inte hämtar ut sitt paket från ombudet debiteras kunden en avgift på 299 SEK. Avgiften kommer att dras från återbetalningsbeloppet.  

   Priser 

   Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.
   Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.